Veganske chokolademuffins

Jeg har bagt disse veganske chokolademuffins rigtig mange gange – enten lige efter opskriften eller med chokoladestykker, marcipan, ristede hasselnødder eller hindbær i. Alt sammen virkelig lækkert.

Her har jeg pyntet med lidt forskelligt, bare for at vise, at det er nemt selvom det skal være vegansk. Jeg har pyntet nogle af kagerne med glasur drysset med frysetørrede hindbær, nogle dryssede jeg med hasselnøddeflager inden de blev bagt og de sidste pyntede jeg med frosting. Jeg kommer for det meste glasur på. Jeg synes frosting er meget sødt, men mine gæster kunne godt lide det og syntes, at det passede rigtig godt til kagen. Det kan være jeg skal prøve med den chokoladefrosting, der bliver foreslået i den oprindelige opskrift.

Jeg har set opskriften hos “vegetarkontakt.dk”. De skriver, at det er verdens bedste chokolademuffins – og jeg er fuldstændig enig 🙂 For det første er der ingen, der ville tænke at disse muffins er veganske. De smager virkelig godt med en dyb smag af kakao, de er virkelig lette og luftige og der skal ikke nogle ”mærkelige” ingredienser i. De er så nemme og hurtige at bage, de kan fryses og så er det bare nogle fantastiske kager til at tage med i skole, på arbejde m.m

Kagerne kan virkelig anbefales uanset om du er veganer eller ej 🙂