Vaniljeis med marengs og hasselnødder

Fil 10-06-2016 16.24.09

I går lavede jeg is til mine kollegaer. Det blev til karamelisen og så en ny is. For nogle år siden var jeg med min søster i Rom og der fik jeg en is, jeg syntes var helt fantastisk og som jeg har tænkt på at lave mange gange. Den er helt enkelt – god vaniljeis med marengsstykker og ristede hasselnødder. Jeg bagte marengs et par dage før – jeg bagte nogle af dem med røde striber, derfor er der lidt røde aftegninger i isen 🙂 Hasselnødderne er ristet i ovnen. Hasselnødderne bliver dejligt sprøde og får en helt anden smag efter en tur i ovnen. Også virkelig gode som snack.  Det kunne godt blive vores nye yndlingsis – både mine kollegaer og dem herhjemme var ihvertfald meget begejstret for den.

Opskrift:Vaniljeis med marengs og nødder