Hindbærsorbet

Jeg er ret glad for is og jeg har bestemt mine favoritter. Om sommeren er det bla sorbet jeg laver. Denne gang ville jeg lave hindbærsorbet og jeg faldt for Maja Vases opskrift, hvor isen var mellem lækre bunde af nødder og kakao.

Bundene smager rigtig godt, men det er nu isen jeg helt sikkert skal lave igen. Jeg har allerede lavet den med en blanding af hindbær og jordbær – det blev den lidt sødere af.

Man kan godt lave sorbet uden ismaskine, med så skal man virkelig rører i den tit – ellers kommer der krystaller i. Men den vil aldrig få samme konsistens, som når man kører den på ismaskinen.

Den er blød og cremet og der er virkelig meget smag i. Og så har den da den flotteste farve 🙂

Det er en meget nem, hurtig og billig is at lave. Der skal kun saft fra de bær du vælger, samt sukker og vand i. Og når massen har kørt i ismaskinen en halv times tid, er den lige til at spise. Du kan sagtens komme den i fryseren, når den er færdig – den er klar til at blive spist, så snart du tager den ud af fryseren.

Jeg vil i løbet af sommeren prøve at lave sorbet med bla citron, hyldeblomst, melon og så bliver jeg altså nød til at prøve at lave en mojito-sorbet 🙂

Se opskrift her:Hindbærsorbet