Koldskålskage med hindbær og jordbær

Fil 31-08-2016 09.55.00

Pludselig blev det dejligt sommervejr igen, så jeg ville prøve at bage en koldskålskage. Jeg synes, det er rigtig dejligt med koldskål på en varm sommerdag – og dejlig nemt 🙂

Der er virkelig mange opskrifter på nettet af koldskålskager – og tærter, men jeg faldt for denne, da den har en midte af bærkompot. Det gør, at det er en meget enkelt kage, som alligevel er lidt anderledes så snart man skærer i den. Den smager ikke gennemtrængende af koldskål, men man får lige en snert af det og sammen med bund af kammerjunker og midte af bærkompot er det en virkelig dejlig kage.

Bærkompotten lavede jeg flere dage i forvejen og opbevarede den i fryseren. Det var lidt mærkeligt at komme den frosne kompot på bunden og hælde moussen over – men det virkede rigtig fint 🙂

Jeg havde den med på arbejde og alle var begejstret for den 🙂 Jeg synes også selv, at det er en dejlig kage – og det er en god “tage med” kage.

Opskrift:Koldskålskage med jordbær og hindbær