Hindbærkage med praline

I dag har jeg lavet en dejlig frisk og helt enkelt hindbærkage til mit arbejde 🙂

Kagen består af en sprød kiksebund, et lag hindbærkompot, en dejlig cremet og frisk hindbærmousse og knasende praline. Jeg kan rigtig godt lide en kage, der både er blød og cremet og som også har noget sprødt eller knasende. Hindbærkompoten og praline kan sagtens laves nogle dage i forvejen og det gør, at kagen er rimelig nem og hurtig at lave. Kagen kan også fryses, så skal den bare tø i køleskabet nogle timer, inden den skal serveres.

Pralinen er ristede afskallede hasselnødder der er blandet med en sukkerkaramel og rørt med smeltet  lys chokolade. Det er altså virkelig lækkert og kan bruges til og i rigtig mange kager og is. Jeg har faktisk noget praline tilbage, så det kunne være jeg skulle lave en god vaniljeis og komme det i 🙂 Det er altid godt med hjemmelavet is i fryseren 🙂

Se opskrift her: Hindbærkage med praline