Chokoladekage med brombærmousse

fil-06-12-2016-19-18-43

Min bonussøn spurgte, om jeg ville bage en lille kage, han kunne få med på arbejde. Det blev så denne lækre chokoladekage med brombærmousse, som han fik med.

Jeg valgte, at lave denne kage, fordi jeg ikke havde så meget tid til at bage og den er rimelig nem og hurtig at lave. Og så synes jeg, at den søde og kraftige chokoladekage passer rigtig godt sammen med den luftige og friske brombærmousse. Og til sidst er det en rigtig god kage, hvis det er en der skal transporteres.

Jeg synes faktisk, at man kan lave chokoladekagen med rigtig mange mousser – den skal bare være lidt frisk, så helheden ikke bliver for sød.

Jeg fik jo ikke selv smagt på kagen, men jeg har hørt, at alle kunne lide den 🙂

Opskrift: chokoladekage-med-brombaermousse