Chokoladekage med choko-karamelcreme

Når det skal være helt enkelt, hurtigt og man helst skal have alle ingredienserne hjemme – så er chokoladekagen helt perfekt 🙂

Denne chokoladekage har jeg bagt virkelig mange gange, både fordi den er så nem og hurtig at lave og fordi den er virkelig lækker og svampet. Jeg plejer at lave kagen med en helt almindelig hvid glasur eller en kogt glasur med bla kakao, flormelis og smør.

I dag blev det til denne lækre chok-karamelcreme, som passer rigtig godt til kagen. Det er en tyktflydende og blød creme, der ikke størkner – det synes jeg er riget godt 🙂 En god vaniljeis ville passe helt perfekt til 🙂

Jeg fik en del creme tilovers, så jeg bagte nogle små tærter og fyldte dem med lemoncurd og choko-karamelcremen og det blev til nogle rigtig lækre tærter 🙂 Dejligt 🙂

Se opskrift her: Chokoladekage med choko-karamelcreme