Bedstefars skæg med solbær

Fil 20-02-2017 14.03.45

Bedstefars skæg – den har jeg vist ikke bagt eller smagt siden jeg boede hjemme 🙂 Jeg synes , at det er sjovt at bage noget nyt og prøve lidt forskelligt, så jeg får ikke så tit bagt de “gamle” og helt enkle kager. Men det er nu meget hyggeligt, at bage nogle af de kager, vi fik da vi var børn 🙂 Denne kage er ihvertfald fuld af barndomsminder 🙂

Jeg har lavet kagen med solbærsyltetøj, men bortset fra det, smager den fuldstændig som jeg husker den 🙂

Det er en meget enkelt kage uden for mange ingredienser og den er hurtig at lave. Selve kagen er rigtig lækker og saftig og med den syrlige marmelade og søde marengs er den bare god og hyggelig.

Det er jo en lidt sød kage, så derfor lavede jeg solbærmarmeladen godt syrlig og det passede rigtig godt til.

Efter at have bagt denne kage får jeg helt lyst til at bage drømmekage, en almindelig snasket chokoladekage, kringle eller nogle af de andre ting vi bagte da vi var børn. Det er hyggeligt 🙂

Opskrift: Bedstefars skæg med solbær.