Gulerodskage med mandelkrokant og flødeosteglasur

Der findes SÅ mange opskrifter på gulerodskage. Jeg har prøvet en del og har da også min egen favorit. Alligevel ville jeg prøve denne kage, for jeg er begyndt, at følge en vidunderlig ung norsk kvinde – både på tv og på Instagram 😊

Hun hedder Ida Gran Jansen, hun har de lækreste opskrifter bla på rigtig lækre cookies, kager, boller, snurrer m.m. 

Hendes opskrifter er så enkelte, de er rimelig lette alle sammen, hun forklarer virkelig i dybden og hun giver mange gode tips – derfor kan vi alle være med til hendes opskrifter 😊

Faktisk laver hun den lækreste gærdej til boller, snurrer og meget andet – jeg har aldrig arbejdet med så lækker en dej før og jeg kan ikke se jeg behøver nogen anden. 😊 Jeg har allerede lavet flere af hendes opskrifter – de skal laves igen + mange flere, så jeg kan vise jer dem her – så kan i også se, at vi alle kan bage “sammen” med hende 🙂

Denne gulerodskage er rigtig lækker, svampet og med en god dyb smag fra alle krydderierne. Den blendede mandelkrokant giver et dejligt sprødt element i kagen. Den er bare lækker og jeg glæder mig til jeg skal lave den igen 🙂