Tærter med frangipane og chokolademousse

Jeg fik lidt bageudstyr til jul, og i dag fik jeg brugt min nye “stone-silikoneform” 🙂

Jeg har lavet små sprøde tærter med frangipane, lidt hindbær, chokoladeganache og chokolademousse. Tærterne tager lidt tid at lave, men de forskellige dele er ikke så svære.

Chokolademoussen smager rigtig godt og konsistensen er virkelig blød og lækker. Ganachen har en noget dybere chokoladesmag, men den overdøver heldigvis ikke de andre smage – den passer bare fint til 🙂 Frangipane er en blød masse af  æg, smør, sukker og hasselnøddemel, der sammen med hindbærrene smager fantastisk. Og sammen med en dejlig sprød tærtebund, blev det nogle små virkelig lækre kager, synes jeg 🙂

Chokolademoussen blev støbt i min nye silikoneform og de ser da rigtig fine ud og passer godt til tærterne.

Se opskrift her: Tærter med frangipane og chokolademousse