Små tærter med lemoncurd og choko-karamelcreme

Jeg synes disse tærter er virkelig lækre og hyggelige – men jeg er jo også ret vild med lemoncurd og chokolade 🙂

I sidste uge bagte jeg en chokoladekage, der blev overtrukket med en rigtig lækker chokolade- karamelcreme. Jeg fik en del creme til overs og den har jeg brugt i disse tærter. Cremen har en dyb chokoladesmag og så kan man svagt smage karamellen. Den passer virkelig godt til den syrlige lemoncurd J
Cremen har en blød konsistens, da den jo oprindeligt skulle bruges til at hælde over chokoladekagen.

Jeg har tilpasset opskriften på chokoladecremen, så den passer til den mængde, der skal bruges til tærterne.

Tærterne kan holde sig på køl en uges tid. Jeg kom nogle af mine tærter i fryseren. Jeg lagde dem i en bøtte, hvor de lå i to lag med bagepapir imellem – det gik ikke så godt 🙁 Chokoladecremen er jo blød, så da jeg tog dem ud og tog bagepapiret af, sad alt cremen fast på papiret 🙁 Så de KAN sagtens fryses – de skal bare ligge i en bøtte i ET lag 🙂

Se opskrift her:Små tærter med lemoncurd og choko- karamelcreme