Macarons med nutella og saltkaramel

fil-05-10-2016-14-18-08

Jeg ved godt, at det ikke er så frygtelig længe siden, jeg har lavet macarons.

Men jeg kan bare rigtig godt lide dem og alle de forskellige muligheder der er, for at ændre fyldet. Og jeg bliver faktisk stadig overrasker over, at det ikke er særlig svært at lave dem 🙂 Det tager lidt tid, men jeg synes det er rigtig hyggeligt 🙂

I dag har jeg valgt, at vise at man sagtens kan lave en rigtig god, lækker og velsmagende macaron uden at skulle bruge tid på også at skulle lave fyld til dem. Jeg har købt et glas nutella og et glas saltkaramel. Normalt ville jeg have lavet en chokoladeganache og selv have lavet karamellen, men disse macarons smager virkelig godt og det er altså dejligt med en ide, til hvordan man kan “snyde” hvis man ikke har tid til, at lave det hele.

Der bliver altid spist et par stykker med det samme, men det er faktisk meningen, at de skal stå og “smelte” sammen i køleskabet til dagen efter. De kan holde sig på køl en uges tid og ellers er det en rigtig god ide at komme dem i fryseren. Der kan de ligge i flere måneder – ja det tror jeg ihvertfald, for det når de aldrig her i huset 🙂 Denne gang bliver nogle af dem givet væk og det er også altid hyggeligt 🙂

Opskrift: macarons-med-nutella-og-saltkaramel