Lagkage med hvid chokoladecreme, hindbær og marengscreme.

lagkage-indeni

Lagkage med hvid chokoladecreme, hindbær og marengsstænger.

En kage der voldte mig en del problemer, men endte med at være en stor succes 🙂

Jeg syntes bundene var meget tynde og klistrede men de var lige som de skulle være, da kagen skulle spises. Jeg lavede marengsstængerne dagen før så de var lige til at sætte på. Jeg dækkede dem til med bagepapir, hvilket gjorde dem helt bløde. Så fik de lige en tur i ovnen ca 10 min og så var de fine igen. Jeg skulle have kagen med på arbejde og satte den i køleskabet derude – og så blev stængerne bløde igen. Det hjalp da de havde stået ude lidt, men næste gang vil jeg først sætte dem på, lige inden de skal serveres. Jeg fik ikke lavet ringene med creme og hindbær tætte nok, hvilket også kan ses på billedet. Der er lidt huller imellem. Men god og flot var den og jeg glæder mig til jeg skal lave den igen.

Opskrift: Lagkage med hvid chokoladecreme, hindbær og marengsstænger