Jordbær-rabarbertærte med ganache

Så har jeg bagt en rigtig dejlig sommertærte med jordbær og rabarber, som jeg synes passer fantastisk godt sammen. Den har sprød bund, dejlig blød mazarin, friske jordbær i midten og så har den lige lidt syrlighed fra rabarberne.

Den er rimelig hurtig at lave – den skal bare stå på køl et par timer, inden den skal serveres. Det er helt sikkert en tærte jeg skal bage igen en anden gang – lige med et par justeringer.

Jeg vil komme lidt mindre mazarinmasse i, så der er plads til lidt mere ganache. Og så synes jeg, at det var rigtig lækkert, hver gang der var et stykke jordbær i en bid, så derfor vil jeg komme lidt flere jordbærstykker på mazarinmassen.

Jeg fik lidt dej i overskud, så jeg lavede fire små tærtebunde og kom dem i fryseren. Og er der lidt mazarinmasse i overskud, kommer du bare det i bundene også. Så er der hurtigt bunde klar, der bare skal fyld i 🙂 Det kunne feks være en vaniljecreme og jordbær eller hindbær.

Se opskrift her:Jordbær-rabarbertærte med ganache