Hindbær – chokolade moussekage

En lækker, lille moussekage til eftermiddagskaffen 🙂

Denne gang har jeg lavet en moussekage med chokolademousse af lys chokolade og en hindbærmousse. Den nederste bund er en sprød kiksebund og den anden bund er en almindelig blød kakaobund.

Jeg synes det er en rigtig lækker kage. Jeg kan rigtig godt lide en kage med sprød kiksebund, men jeg plejer kun at bruge den , når jeg laver cheesecakes. Bunden passer rigtig godt til denne kage, for resten af kagens konsistenser er bløde og jeg synes det er dejligt hvis der også er lidt at tygge på eller lidt der knaser 🙂 Og så er der alligevel et “men”… Jeg synes kiksebunden var lidt for tyk, så opskriften er lavet med en tynd bund.

Jeg synes, at det er en god ide både med en sprød og en blød bund – rigtig lækkert 🙂 Hvis du ikke er så vild med en kiksebund, kan du sagtens lave kagen med to kakaobunde istedet. Og kagen kan selvfølgelig pyntes på mange måder. Feks med bær og høvlet chokolade, som i den oprindelige opskrift.

Den ville også være flot med et bånd af tempereret chokolade omkring den. Det SKAL jeg altså prøve en dag. Det ser bare rigtig svært ud, så jeg har ikke fået taget mig sammen til at prøve det – endnu 🙂

De to mousser smager rigtig godt. Den med hindbær er lidt syrlig og er et godt modspil til chokolademoussen. Jeg er vild med chokolademoussen. Virkelig blød og lækker og smagen er fantastisk. Den skal ihvertfald laves igen en anden gang 🙂

Min mor var her i går og hun fik resten af kagen med hjem. Hun kom et stykke kage i fryseren, for at tjekke om det kunne lade sig gøre og hun fortalte, at den var lige så fin da den var tøet op. Det er SÅ dejligt, når der er kage i fryseren, til uventede gæster 🙂

Se opskrift her:Hindbær – chokolade moussekage