Gulerodsmuffins med karameltopping

Gulerodsmuffins med karameltopping er en helt enkelt kage med mange gode smage i. Lækker svampet kage med varme krydderier og noget at tygge i.

Jeg kan rigtig godt lidt gulerodskager og muffins bla fordi, de altid er så saftige pga gulerødderne. Jeg bruger både ingefær, nelliker og kanel i mine muffins – det synes jeg passer rigtig godt sammen og jeg kan godt lide at de er godt krydret. Nogle gange river jeg lidt frisk ingefær i, men det havde jeg ikke lige hjemme i dag :-). Og så kommer jeg en del nødder i, da jeg godt kan lide, at der er noget at tygge på 🙂

Hvis du synes den tunge frosting bliver lidt for meget, vil kagerne også være rigtig gode med en helt almindelig glasur rørt med citronsaft. Eller prøv med en karamelglasur – der er mange opskrifter på nettet.

Gulerodsmuffins kan holde sig i køleskabet et par dage – de er faktist bedst dagen efter de er bagt. Jeg vil dog først pynte dem den dag de skal spises.

Se opskrift her: Gulderodsmuffins med karamelfrosting