Frangipanetærte med hindbær-chokolade

Så er der en kage klar igen 🙂 Denne gang har jeg bagt en virkelig lækker tærte – sprød tærtebund, sød og blød mandelcreme (frangipane), friske hindbær og chokoladecreme med hindbærsirup.

Tærten smager SÅ godt og det hele passer virkelig godt sammen. Frangipane er en sød og blød mandelcreme og de syrlige hindbær giver et perfekt modspil. . Chokoladecremen med hindbærsirup er prikken over i’et. Jeg var bange for, at tærten ville være lidt for sød, men de friske hindbær og siruppen i chokoladecremen passer virkelig godt sammen.

Tærten er faktisk meget nem at lave og tager ikke lang tid. Hvis man vil være i god til, kan man sagtens lave sirup, frangipane og dej en til to dage før tærten skal bages. Og så skal tærten bare på køl natten over inden den serveres.

Kagen er helt perfekt til en kop kaffe og vil også være rigtig god som dessert – evt med en blød vaniljeis til.