Jeg er ret vild med Ferrero Rocher chokolader 🙂 Jeg køber dem næsten aldrig, da jeg synes de er ret dyre. Så da jeg fandt en opskrift på chokoladerne, måtte jeg prøve at lave dem.
De er sådan set ret nemme at lave, men det kræver alligevel lidt tålmodighed. De skal ind og ud af fryseren et par gange og jeg fik vasket fingre en del gange, da massen man laver selve kuglen af, hurtigt bliver blød og smelter i hænderne.
Men ellers er det nemt og hyggeligt at lave chokoladerne og det bedste er, at de faktisk smager som de Ferrero Rocher, man køber. Og sÃ¥ er de meget billigere at lave selv, da der ikke skal bruges sÃ¥ mange ingredienser: chokolade, nutella, hasselnødder og isvafler – fÃ¥ men lækre ting 🙂
Jeg er vild med, at de smelter i munden samtidig med, at der er noget der knaser. Jeg synes de er bedst når de er lidt kolde og det gør selvfølgelig ikke noget der er en god kop kaffe til 🙂
Opskrift:ferrero-rocher