Chokoladekage med banan

fil-04-01-2017-18-35-19

Jeg fik lyst til at bage i går – for en gang skyld… 🙂

Jeg havde nogle godt modne bananer liggende, men jeg ville ikke bage en almindelig banankage. Jeg fandt så denne opskrift på en lækker svampet chokoladekage, hvor der også skulle banan i.

En meget enkelt kage og opskrift og da jeg havde alle ingredienserne til den, var det bare at gå igang 🙂 Det der tog længst tid var bagetiden og så selvfølgelig ,at den skulle køle, før jeg kunne komme chokoladeovertræk på.

Der duftede virkelig dejligt af chokolade i hele køkkenet, da kagen kom i ovnen. Og den smager også rigtig godt. Blød og svampet og fuld af chokoladesmag. Man kan lige ane en smag af bananerne, men de er der mest for at give dejlig fugt til kagen.

Jeg ville egentlig prøve, om den kunne fryses uden at blive tør – men det må blive næste gang, for den blev istedet serveret på arbejdet 🙂

Opskrift: chokoladekage-med-banan