Små makronkager med hvid chokoladecreme og lemoncurd

Fil 02-04-2016 15.35.13

Jeg havde noget marcipan liggende i skabet og ville prøve at lave en lidt anden udgave af mine hindbærsnitter. Det blev til nogle små makronkager med to slags fyld. Begge dele blev virkelig vellykkede synes jeg – de er meget forskellige og smager rigtig godt på hver deres måde. Jeg kan rigtig godt lide, når det søde mixes med det lidt syrlige, så denne kage blev til sød hvid chokoladecreme sammen med den noget syrlige lemoncurd. Jeg har aldrig smagt lemoncurd før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg laver det. Den er cremet og syrlig, den er virkelig nem at lave, der er ikke for mange ingredienser og så kan den bruges til rigtig mange ting. Fyldet i den anden kage blev lys chokoladecreme med hindbærsyltetøj – den kommer på en anden dag 🙂

Opskrift: Små makronkager med hvid chokoladecreme og lemoncurd