Rabarber fra haven, brugt til dejlig rabarbersyltetøj i rabarbersnitter med makron 🙂 Jeg er vild med rabarber – og ikke kun når jeg spiser dem, lige når de er trukket op af jorden 🙂 Jeg har før haft en opskrift med hindbærsnitter på siden, men det er snart længe siden. Faktisk var det en af de første opskrifter, der kom på 🙂 Men jeg synes snitterne er virkelig gode, så da der nu er masser af rabarber i haven, ville jeg prøve med lidt syrlig rabarbersyltetøj. Og det passede også rigtig godt til. Den søde dej og og makronmasse sammen med let syrlig syltetøj. Dejlig kombination. Jeg bagte dem i fredags og da det var meget varmt, ville jeg opbevare dem i køleskabet, til de skulle serveres om lørdagen. Det skal man ikke gøre – makronmassen som plejer at være dejlig sprød på toppen af kagerne, var blevet lidt blød i det. Smagen var selvfølgelig stadig rigtig god, men der manglede lige det sprøde. Så næste gang bliver de på køkkenbordet 🙂 Og det er bestemt ikke sidste gang de bliver bagt 🙂
Opskrift: Rabarbersnitter med makron