Minitærter med saltkaramel og peanuts

Jeg fik for nogle år siden nogle helt små tærteforme og jeg har aldrig fået brugt dem, da jeg ikke rigtig vidste, hvad jeg skulle bruge sådan nogle små forme til. Men nu har jeg brugt dem et par gange og det er de sødeste små tærter, der kommer ud af det.

Her er det blevet til en lille mundfuld med sprødt, sødt og salt – rigtig hyggelige små karameltærter 🙂

Det tager lidt tid at bage tærterne, da de er så små, men det synes jeg bare er hyggeligt. Der kan selvfølgelig ikke være så meget fyld i sådan nogle små forme, men der er masser af muligheder. Og det gør det jo egentlig bare nemmere, at der kun er plads til en slags fyld – det bliver nogle helt enkle, men meget lækre tærter. Og så ser det rigtig hyggeligt ud med alle de små kager 🙂

Her er tærterne fyldt med saltkaramel og pyntet med karamelliserede peanuts. Og hvis man, som mig, er vild med karamel, bliver de hurtigt vanedannende 😉  Så et par stykker til kaffen – og så langt væk med resten 🙂

Se opskrift her: Minitærter med saltkaramel og peanuts