Hyldeblomstmousse med hindbærstribe

fil-28-09-2016-19-53-42

Denne gang har jeg lavet en lille dessert – og jeg synes faktisk selv, at den ser rigtig flot ud og så smagte den virkelig godt 🙂

Jeg har lavet en hyldeblomstmousse af min hjemmelavede hyldeblomstsaft. Moussen dufter og smager rigtig godt af hyldeblomster og så er den meget let i konsistensen. Den røde stribe er hindbærgele. Jeg er faktisk ikke så vild med gele. Jeg synes, at det er en underlig blævret fornemmelse at få i munden. Men denne her smelter bare i munden og passer SÅ godt til hyldeblomsten. Det er måske både fordi, det kun er en helt tynd stribe og så at den ikke er alt for stiv. Den skulle jo bare være lige præsis så stiv, så den ikke blandede sig med moussen.

Desserten er nem at lave – det tager selvfølgelig lidt tid, men det er fordi lagene skal stivne godt, så de ikke bliver blandet sammen. Jeg havde faktisk planlagt, at der skulle være to tynde striber hindbær, menn mine glas lå lidt for skrå, så det var der ikke plads til. Men pyt, de blev jo meget fine alligevel 🙂

Opskrift: hyldeblomstmousse-med-hindbaerstribe