Brownie med karamel

fil-11-11-2016-13-17-13

Små stykker brownie med karamel, mørk chokolade og nødder – helt vildt lækkert synes jeg 🙂 Men jeg elsker jo også chokolade og karamel, så jeg var nærmest i himlen da jeg smagte den.

Kagen kan sagtens holde sig en lille uge et køligt sted.

I de forskellige brownie opskrifter, står der for det meste, at de er bedst dagen efter – jeg er ikke helt enig. Jeg smagte denne her, da den stadig var en lille smule lun og da syntes jeg den var fuldstændig fantastisk. Lidt tung og SÅ fuld af chokoladesmag og med den dejligste karamel, der ikke var størknet helt. En god kop kaffe til og så forlanger jeg ikke mere 🙂

De første dage var den lidt tung og konfekt-agtig, så jeg skar den ud i små stykker. Efter et par dage, blev den meget mere let og luftig i konsistensen – hvorfor ved jeg faktisk ikke. Jeg troede, at jo længere den stod, jo mere kompakt ville den blive. Men jeg er vild med den – uanset konsistensen 🙂

Det er en rigtig god kage, hvis man bare skal have lidt til kaffen, feks istedet for et stykke chokolade. Eller skåret i lidt større stykker serveret med en god vanilje- eller karamelis.

Opskrift:brownie-med-karamel brownie-med-karamel