Kransekage – vegansk

Jeg kan rigtig godt lide kransekage og jeg synes man kan spise det hele året. Det behøver jo ikke være et tårn, som man tit bruger til nytår.

Denne gang blev det nu et tårn, for det skulle bruges nytårsaften. Det er faktisk slet ikke så svært, at lave kransekage og jeg synes det er rigtig hyggeligt.

I år skulle min (veganske) søn være sammen med os til nytår, så kransekagen skulle selvfølgelig være vegansk. Og det er lige så nemt, som de andre jeg har lavet. Den eneste forskel er stort set, at æggehvide er skiftet ud med vand… Ja det lyder meget mærkeligt, men det virker, formen holder og det smager rigtig godt. Det er ikke en sprød kage, men dejlig blød og ikke for sød. Det kan jeg godt lide.

De hjemmelavede kransekager smager meget bedre, end dem man kan købe, så jeg synes virkelig det skal prøves. Og så er det en god gæstekage, da kransekage kan holde sig i fryseren i ca 6 måneder.

Se opskrift her:Kransekage – vegansk