Fougasse

Det er vist de smukkeste madbrød jeg nogensinde har set – og lavet 🙂  Og så er de faktisk rigtig nemme at lave.

Jeg har set disse franske madbrød i Den engelske Bagedyst og da jeg syntes de så virkelig lækre, anderledes og spændende ud, måtte de bages. Det er en opskrift fra Paul Hollywoods.

Paul Hollywood laver to brød af opskriften, så det gjorde jeg også. De blev virkelig flotte, synes jeg og de var også rigtig lækre og smagte rigtig godt. De er virkelig nemme og ret hurtige at lave og de er stadig gode efter en tur i fryseren.
Der er dog et lille men… Mine brød blev helt vildt store. Ét brød fyldte næsten en hel plade 🙂 Så næste gang vil jeg lave fire brød i stedet for to – det er lidt nemmere at side med ved bordet 🙂 Jeg har lavet opskriften, som jeg vil lave brødene næste gang.

Man kan komme de krydderier/krydderurter i man har lyst til og man kan komme dem direkte i dejen eller vente og så drysse dem på brødene, lige når de kommer ud af ovnen. Jeg dryssede dem på, men næste gang vil jeg komme dem i dejen og måske drysse lidt ekstra på til sidst.

Det ER altså nogle helt vildt lækre og flotte brød og jeg skal helt sikkert snart bage dem igen 🙂

Se opskrift her: Fougasse