Fyldt chokolade

Fil 12-12-2015 16.21.45

S√• er det blevet tid til fyldte chokolader ūüôā Jeg har lavet tre slags – m√łrk chokolade med hindb√¶rganache, m√¶lkechokolade med karamel og hvid chokolade med solb√¶rlakridsganache. Jeg er ret vild med dem med karamel og hindb√¶r – den med solb√¶rlakrids smagte meget af lakrids og slet ikke af solb√¶r , s√• den laver jeg nok ikke igen.¬†Jeg vil anbefale en¬†fast chokoladeform, da det er meget nemmere at styre. Jeg synes, stadig det lyder sv√¶rt at temperere chokolade, men n√•r jeg f√łrst kommer igang, er det b√•de rimeligt nemt og sjovt at lave. Og k√łkkenet ser slet ikke s√• slemt ud, som det gjorde de f√łrste par gange ūüėČ Og det er fantastisk, hver gang chokoladerne kommer fint ud af formene ūüôā

Fyldt chokolade