Cookies

Chokolade, chokolade, chokolade og så lidt nødder – så er der cookies 🙂

Jeg har brugt både mørk, lys og hvid chokolade i mine og der er også nødder i, men man kan jo komme lige det i, som man bedst kan lide 🙂

Kagerne er bedst når de er nybagte. Jeg kan rigtig godt lide dem, når de er lidt lune og chokoladen stadig er lidt flydende. Så er de lidt bløde og med den let flydende chokolade og knasende nødder, er de helt perfekte til mig. Når de er kølet helt af, er de sprøde i kanten og lidt bløde/seje i midten – det er også virkelig lækkert. Og så skal de selvfølgelig spises sammen med et glas mælk eller en god kop kaffe 🙂

Der bliver mange cookies af denne portion og det er med vilje. Dejen kan fryses og så er det hurtigt af lave nybagte kager. Tril dejen til kugler og frys dem ned. Når du skal bruge dem, tager du det antal op, som du skal bruge, lader dem tø på bordet mens ovnen bliver varm og bager dem som du plejer. Meget nemt hvis du bliver lækkersulten eller hvis der kommer gæster 🙂

Se opskrift her: Cookies